KUER Kayak përdor material dhe proces me cilësi të lartë: LLDPE i stabiluar me UV të derdhur Roto. Ne kemi departament të rreptë të kontrollit të cilësisë duke përfshirë inspektimin e materialit dhe inspektimet e përfunduara të kajakut. Çdo kajak duhet të inspektohet me kujdes përpara paketimit.Kajaku me defekt nuk mund të lejohet t'i ofrojë klientit tonë.Inspektimi i palës së tretë mund të jetë i pranueshëm. Ne projektuam kajakun për njerëz të ndryshëm.Nuk ka rëndësi për rekreacion apokajak peshkimi, per beqare, kajak të dyfishtë or kajak familjar, për të aftë ose fillestar, për det ose lumë, ju gjithmonë mund të merrni siç duhet për ju.