Seria B ftohës KUER përfshin 10/20/35/45/75/110qt, 70/110qtftohës me rrota.Madhësi të ndryshme për të përmbushur nevojat tuaja të ndryshme. Struktura rrotulluese e produkteve të integruara, fortësi e lartë, e fortë dhe e qëndrueshme, izolim ekstra i trashë me shkumë me qeliza të mbyllura, mund t'i mbajë gjërat tuaja të ftohta për 5-7 ditë. Të integruara dy hapëse shishe prej çeliku inoks një në secilën anë të kapakut.Kombinimi i shahut T-lat prej gome të qëndrueshme do të mbajë ushqimin dhe pijet tuaja të sigurta.Dizajni unik i vlerës së lehtësimit të presionit e bën më të lehtë hapjen ekuti frigoriferike,sidomos kur presioni i brendshëm dhe i jashtëm i ajrit është jashtë ekuilibrit.Pajisur me jastëkë këmbësh pa rrëshqitje, të cilat mbajnë qëndrueshmërinë e kutisë në tokë.Stili i përgjithshëm i rrumbullakosur i ftohësit.

12Tjetra >>> Faqe 1/2