Varkë e oqeanitka karakteristikat e trupit të hollë dhe rezistencës së vogël, të cilat mund t'ju bëjnë të ndjeni konkurrencën midis shpejtësisë dhe pasionit.Sistemi i timonit të bishtit të krahut të bishtit mund t'ju ndihmojë të kontrolloni me mjeshtëri drejtimin ndërsa ndjeni shpejtësinë.Dizajni i mbulesave të kapakut mund të sigurojë furnizimin tuaj për çdo distancë dhe aventurë.Me sedilje të bollshme dhe sedilje të rehatshme të pasme, do t'ju japë një përvojë të këndshmeturne në det.Vijen e saj bregdetare mund ta keni në ujë të qetë ose me dallgë.Lerekajak turneju çoj nëpër ujëra të ndryshme!