Të përshtatshme për fillestarët dhe ideale për t'u ruajtur në një varkë ose për të marrë me vete në kamping. Ndryshe nga shumica e SUP-ve, këto nuk mund të dëmtohen lehtë. Cilësia e ndërtimit është më e mira në klasë, pa gjurmë flluskash ajri brenda mureve plastike të stabilizuara me rreze UV. që do të thotë se kajaku juaj është superior në qëndrueshmëri dhe nuk do të plasaritet si kajakët e brishtë plastikë të prirur ndaj flluskave të ajrit, për shkak të kontrollit të dobët të cilësisë. Nuk ka asgjë më relaksuese sesa të lundroni përgjatë një prej rrugëve ujore të përsosura nëshfletoj bordi vozis.Qëllimi ynë është t'u ofrojmë klientëve një cilësi të lartënë këmbë bordi vozisqë është e sigurt, profesionale dhe argëtuese.