Kajak transparentështë një lloj i ri kanoe kajaku, i cili mund të përdoret nga të gjithë njerëzit dhe mund të lundrohet duke zbuluar botën e mrekullueshme nënujore.kajak oqeanpërfiton nga përparimi më i fundit teknologjik dhe është projektuar me PC, i cili është një material i zhvilluar për industrinë e aviacionit, sepse është super rezistent ndaj goditjeve, shumë i lehtë dhe ka të njëjtën transparencë si xhami.Kjo transparencë e shkëlqyer ofron shikueshmëri nënujore prej më shumë se 20 metrash. Ju jep lirinë dhe mundësinë për të eksploruar jetën detare përreth ndërsa jeni në ujë.