Seria C ftohës KUER përfshin 10/20/35/45/60/75qt, 70/110qtftohës me rrota.Madhësi të ndryshme për të përmbushur nevojat tuaja të ndryshme. Kutia e ftohësit përdor procesin e rrotullimit, rezistencë ndaj ndikimit, e qëndrueshme;strukturë e integruar pa qepje, e papërshkueshme nga uji;Të gjitha materialet PE të kategorisë ushqimore, jo toksike, rezistente ndaj UV-së, rezistente ndaj korrozionit, në kushte të nxehta dhe të ftohta mund të përdoren në mënyrë të qëndrueshme.Nëse kërkohet, shporta opsionale i mban artikujt të thatë dhe ndarësi ju jep më shumë ndarje.KUERkuti frigoriferikekanë shumë punëtorë profesionistë, të cilët kanë më shumë se dhjetë vjet përvojë në myk dhe prodhim ftohës.
12Tjetra >>> Faqe 1/2