Supë me fryrjeështë një model i ri që ne kemi zhvilluar gjithashtu.Kjodërrasë supemund të shfryhet dhe më pas të tkurret. Avantazhi më i madh i tij është se është i lehtë për t'u mbajtur, kur e përdorni thjesht fryjeni brenda.Sillni përvojën e mrekullueshme në surfing.Kompania KUER ka një ekip QC prej 20 personash, secili prej të cilëve ka më shumë se 13 vjet përvojë në industrinë SUP. Ne kontrollojmë rreptësisht cilësinë e SUP për të parandaluar shfaqjen e problemeve të tilla si ngjitja EVA, fryrja dhe flluskat anësore PVC.