Për të përmbushur më mirë nevojat e klientëve, ne kemi bërë një sërë aksesorësh opsionalë.Vozis,Thetat asimetrike ofrojnë rritje të efikasitetit të vozitjes dhe çift rrotullues të reduktuar për ato udhëtime më të gjata me vozitje.Raft çati, është e lehtë për të mbajtur kajak kur jeni duke vozitur me kajakun tuaj.Karrocë,është e lehtë për të mbajtur kajak kur mbani kajakun tuaj në rrugë ose plazh. Çanta e thatë,theqese e thatë e papërshkueshme nga ujiështë e mirë për ruajtjen e marsheve tuaja të thata kur jashtë është e lagur. Konsola, mund të vendosë një sërë veglash peshkimi, t'ju japë më shumë përvojë të mrekullueshme të ndryshme etj.