• 1-修改
  • 2-修改
  • 3-修改

produk

Premium cooler, kanu, fishing Kayak, Sup, tandem Kayak, touring Kayak

Tentang Kami

Cina'S Produsén Anjog Of Coolers Jeung Kayaks
  • fac1

KUER Grup

Diadegkeun taun 2012 di wewengkon basisir Ningbo, Cina, Kuer Grup lahir tina gagasan dulur pantes hiji produk palastik kualitas luhur roto-dijieun. Ti gagasan ieu, urang dibuka hiji garis ampir indestructible produk roto-dijieun kalawan harga nu lumrah. Tim R & D urang boga pangalaman loba pisan 5-10 taun di produk palastik rotationally dijieun. Kayaks na coolers anu proudly envisioned, direkayasa, tooled, perfected sarta dihasilkeun ku Kuer Grup. Ayeuna Kuer Grup owns tilu merek: KAYAK tiis, ICEKING, KUER.

Arrivalls anyar

Langkung Produk Karek Mekarkeun Dupi Datang Moal lami deui
WhatsApp Online Chat !