Nofo I Kayak Versus Nofo I luga Kayak

Mafaufau po'o le fea kayak e sili atu?Nofo I Kayak Vs Nofo I luga.O alovaa o se tasi lea o vai e sili ona manaia mo tagata taaalo.O le filifilia o le kayak sa'o mo oe e fa'alagolago i le fa'aogaina o le kayak ma le ituaiga o kayak e te mana'omia.O nei alovaa e sau i sitaili masani e lua;nofo i luga o kayak ma nofo i luga o kayak.

 

Nofo I Kayaks

E pei ona taʻu mai e le igoa, o loʻo nofo i totonu o se kayak, o loʻo tu i lalo ole vai.E fiafia uma ta'aalo fa'apitoa ma tagata ta'alo va'ava'ai e nonofo kayak.Nofo i totonu o le kayake maua ai fo'i se fa'amaualalo tele o le kalave ma tulaga maualuga lona lua.O lona uiga e mafai e lau alovaa ona tatalia le sousou o le sami a o alo ma tumau i luga pe a liliu.

Fa'alelei

O lona mamanu e matua vaapiapi ma o le foe e manaʻomia ai se taumafaiga itiiti.O le kayak o loʻo nofo i totonu o loʻo i ai se vaʻalele faʻapipiʻi ina ia mafai ona e malolo ou tulivae i le pito i lalo ole fogavaa mo le pulea lelei.

O lenei ituaiga o kayak e puipuia ai ou vae mai le la.Ona o le vaapiapi, e mafai e le au foe ona fa'aoga foe pupuu.

 LLDPE nofo to'atasi ile vasa kayak palasitika rotomoled fa'aoga kayak fagota

dasdad28

Nofo i luga o Kayaks

O lenei ituaiga o kayak e taofia ai le au foe i luga o le kayak i luga aʻe o le vai, ma o lenei ituaiga o kayak e sili ona lauiloa i le au taʻaloga poʻo le faifaiva.Nofo i luga o se kayak pito i lugao le a le lagona ai e le au foe e pei o lo'o taofia i latou i se kayak.I le tulaga o le faʻafefe, e faigofie ona toe faʻafeiloaʻi e le au foe i totonu o le kayak.

Fa'alelei

O ia kayak e nonofo i luga o kayak e maualuga atu le ogatotonu o le kalave, ma e sili atu le lautele nai lo isi tagata i totonu o le kayak.I le tulaga o le feliuliua'i po'o le liliu, o lenei ituaiga o kayak e maualuga atu lona mautu muamua.

 nofo to'atasi i luga o le kayak tama'i va'a ma foe palasitika kayak

dasdad29

O Le fea Le Kayak Sili?

O le filifilia o le kayak sa'o mo oe e le faigofie ona e tofu tagata uma ma mea e fiafia i ai.Atonu e sili ona fiafia tagata amata alovaa e matua mautu ma faigofie ona foe, o lea atonu o se tasi o alovaa.O lau fuafuaga alovaa e fuafua pe o le a le mea e fa'aoga ai.

Ae ui i lea, pe a ulu atu i le sami i fafo, e sili le faʻaaogaina o se kayak e nofo i luga.Nofo i luga o kayak mo tagata amata ma faifaiva e suʻe se tulaga maualuga maualuga.E sili atu mo le foe ma e tau le faatumuina i vai.


Taimi meli: Nov-25-2022