Fa'afefea ona Filifili mea e fa'amalieina mo Kayak

O le fagogota mai le alovaa o se tasi o aafiaga e tele naua, ma o le tele o tagata fagogota o lo'o tulimatai atu i lena taimi o le tausaga e mafai ai ona lafo a latou upega mo i'a tetele. E tatau ona matauina o le averesi o le kayak fagota o loʻo i ai pea le avanoa e faʻaogaina ai au iʻa. Mo nisi avanoa e teu ai, awpalasitika fa'alili aisa malulu atonu o se filifiliga lelei. E le gata i lea, o le pusa malulu o loʻo i ai ni galuega faʻamafanafana e faʻamalieina ai iʻa i totonu i le taimi atoa o le malaga.

Fa'afefea ona Filifili Mea Fa'alili mo Kayak

·Tele

Faʻalagolago i le tele o le kayak, e tatau ona e mautinoa o loʻo i totonu o le vaʻa le mea malulu, le umi o le malaga, ma le numera o fagotaga e manaʻomia foi mo le tele.

· Tau

E ui lava o nisi oi latou atonu o loʻo i luga o le itu maualuga, e mafai foi ona e mauaina mea e fai si taugofie. Ae o lau taulaiga e tatau lava ona i ai i le mauaina o le mea e lelei ona puipuia ma lava le avanoa e faʻaoga ai lau puʻe.

· Insulation

Sa matou faasaoina le mea sili mo le mea mulimuli.O le fa'alumaina o le vaega taua lea e va'ai i ai pe a fa'atau se taga i'a mo se kayak.O le fa'amoemoe ia fa'afou ma mago au i'a se'ia e o'o i le fale pe filifili e tu'u ese mai le ato.

O oloa e filifili mai ai

·Fagotaga Palasitika Pusa malulu rotomolded malo

Pusa malulu malulu.Le Tele Atoa,e itiitilava e amo na o ia a o iai peaamata'ina le gafatia o le tauaveinay.E mafai ona taofio le tele iai'a ma nofo mau i luga o lou tino.

Fa'alelei

Fagotagapaipamafai ona ave

Fa'aoga le fanua e fai ma nofoadasdad37                        

· O le ato e fa'amamago ai mea

·Tolauapigasofticu pusa malulu 

Pusa malu malu.māmā mamafa,mea o oloa e 840 DNYLON/TPU, mama nai loLLDPE,O le avanoa lautele o lona uiga o le avanoa sili ma le vaʻaia i mea o loʻo i totonu.Lipine Ave Faalua, e mafai ona sili atu le mamafa nai lo le mea e te manaʻo e ave.

Fa'alelei

·O le ie maualuga-maualuga e faʻamaonia le vai

·tetee i le palapala, punctures, ma le UV ave.dasdad38

· liner e faia mai se mea taumafa-grade mea.

 


Taimi meli: Oke-21-2022