Kuer nye modeller i 2018

Gode ​​nyheter!

Kuer Group kommer til å utvikle noen nye modeller av kajakker og bokser i 2018. Her nedenfor er en kort introduksjon av våre nye produkter. Hvis du er interessert i noen av dem eller har noen råd, er du velkommen til å kontakte oss når som helst!

1,13 fot pedalkajakk. Det lyse poenget er at vi kan sette en motor på kajakken, og hvis du føler deg sliten når du bruker pedalen, kan du velge å bruke en motor, og det vil være lettere.

2.Single Sit On Top 2,9 m kajakk. Akkurat som fiskekajakk, kan denne modellen installere fotstøtte og rorsystem slik at den har bedre kontroll over retningen. Dessuten kan du velge å ha en nettingpose og ekkolodd på den også .For denne kan vi kanskje legge til glideplate.

3,11 fot fiskekajakk. Ligner på Coosa fra Jackson Kayak, men stor forskjell.Vi lager dette nye designet for en viss forbedring.Det er den fantastiske modellen for fiske, ikke bare stående, men også sitte på kajakk.

4.Mola XL.2,9m lengde, fremtredende kjøl for en stabil fiskeplattform, dyp cockpit og rikelig med lagringsplass. Denne modellen vil snart være ferdig.

5. Chill PODs for Dace Pro Angler 10 fot & 14 fot fiskekajakker.De er ekstra lagringsplass og valgfrie.

6.Tooling Box.Kuer spesialdesign av rotomstøpt verktøykasse, den første designen er 80L og vi kommer til å gjøre 120L og 160L. Den største nyheten er at tilpasset design er tilgjengelig for å møte dine spesielle behov.


Innleggstid: 25. mai-2018