Påføring av kjøleboksen

Camping og piknik er kjent for å være ufullstendig uten kjøler, og i tillegg til kjøleren som kan brukes på fiskeplassene, er de avgjørende for å holde maten kjølig og fersk mens du jobber hardt.

 

Spesielt om sommeren og i varmere klima holder de temperaturen på mat og drikke.

 

Vi vet at å velgeVanntett iskjøler i plast de fleste av dem kan dekke bruksbehovene.

 

Enten du jobber på et kontor eller på en byggeplass eller hvor som helst faktisk, er det alltid en tid når du trenger å holde maten kald og fersk.

 

Selvfølgelig, i tillegg til kjøleartikler, har den også andre roller (sminkebokser, oppbevaringsbokser, medisinsk industri, kjølekjedetransport)

Fiske

Fiskekjøleboks bør være svært vanlig i fiskescener, i tillegg til å gi mer lagringsplass, kan mer spare fersk fisk.

Familie

Vi kan bruke oppbevaringskurven mer i hjemmet, men sammenlignet med den rotomstøpte kjøleboksen LLDPE er sterk og gjentatt bruk fordelene.

Medisinsk industri

De medisin kjøleboks har høye krav til varmebestandighet og kuldebestandighet, ingen deformasjon i høytemperaturvann, og god tetting er en nødvendig betingelse for langtidskonservering av legemidler, så dette er det første problemet vi vurderer når vi velger en medisinsk kjøleboks.

dasdad36

Kaldekjedetransport

 Flere varianter og flere temperaturer, for å sikre temperaturen og tidspunktet for kjølekjedemat. Flere størrelser og spesifikasjoner, og termisk isolasjonsytelse varierer.Møte kundens spesielle behov, kan tilpasses.Slitesterk, kollisjonsforebyggende, mer fleksibel bruk.

 

Kjølebokser for forskjellige typer arbeid og behov. Disse kjøleboksene gjør det mulig for folk å ta med maten hvor som helst, og de er flotte, spesielt når de er på jobb og på farten. Det er forskjellige grunner til å kjøpe en god kjøleboks, men det er praktisk. og spesielt når du jobber på avsidesliggende steder og det ikke er kjøleskap tilgjengelig, er de avgjørende.

 


Innleggstid: 25. oktober 2022