Pehea e mālama ai i kahi kayak

ʻO kekahi o nā mea nui āu e noʻonoʻo ai ma mua o ke kūʻai ʻana i kahi kayak kaʻa ʻili ʻo ia ka maikaʻi o ka mālama ʻana.Nui nā ala e mālama ai nā kānaka i kā lākou kayak.ʻO ka mea kānalua, ʻaʻole kēia mau ala a pau ke ala kūpono e mālama ai i kāu kayak.

Nā kumu e pono ai ʻoe e mālama pono i kāu kaʻa

No ka mālama ʻana i kāu kayak mai ka pohō ʻana a i ʻole ka pōʻino.Ke hoʻopōʻino a poino paha ka kayak, nalowale kekahi o kāna mau hana ke hoʻohana ʻoe iā ia ma ka wai.

Kahi e mālama ai i kāu kayak

ʻElua wale nō koho ʻike no kahi e mālama ai i kāu kayak.Hiki iā ʻoe ke mālama iā ia i loko a i waho paha.ʻAʻole paipai ʻia ka mālama ʻana i waho ke ʻole ʻoe e koho.

E mālama i kāu kayak i loko

He manaʻo maikaʻi e haʻalele i kāu kaʻa moana i loko o ka hale, ʻoi aku ka nui o kou wahi i loko o kāu hale kaʻa a i ʻole kekahi lumi ʻē aʻe.ʻO kahi pōmaikaʻi o ka waiho ʻana i kāu kayak i loko o ka hale kaʻa, ʻaʻole pono ʻoe e hana i kahi kaʻa hou aʻe i loko o ka hale kaʻa e hana ai i wahi no kāu kayak.No ka mea hiki iā ʻoe ke kau i kāu kayak rotomold ma ka paia a i ʻole ke kaupaku.ʻO nā mea a pau āu e hana ai, ʻo ke kūʻai ʻana i kahi ʻōnaehana mauna pā, e hoʻohui iā ia ma ka pā, a mākaukau ʻoe e kau ma ka pā.Hiki iā ʻoe ke hoʻomau i ka mālama ʻana i kāu kayak ma ka honua i loko o ka hale kaʻa.E hoʻopaʻa pono i nā ʻaoʻao a pau o ka waʻa i kaulike a kūpono hoʻi e noho i ka honua.

dasdad27

E mālama i kāu kayak ma waho

ʻOiaʻiʻo, inā ʻaʻole lawa ka lumi o loko, hiki iā ʻoe ke mālama i kou waʻa ma waho.Pono ʻoe e mālama i kekahi mau mea e pale aku ai i ka ʻaihue.No laila, inā kāu waʻa kayak Pono e noho i waho, eia kekahi mau ala e mālama pono ai a maikaʻi hoʻi:

- Uhi me ka tarp. Mālama kēia iā ia mai nā kumu.

- E kiʻi iā ʻoe iho i kahi waihona mālama a hoʻohana.

-E uhi i ka cockpit o kāu kayak.ʻOi aku ka maikaʻi e kau i luna i lalo.

-E mālama iā ia mai ka ʻike maka.

Pehea ʻoe e mālama ʻole ai i kāu Kayak

-Mai kau i kāu kaʻa mai ke kaupaku pololei

-Mai haʻalele i kāu Kayak i waho i ka Lā

-Kau ʻana mai nā lima lima


Ka manawa hoʻouna: Dec-01-2022